18 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

GEÇİTLİ OLAYI MAĞDURU VERYANSIN ETTİ

Geçitli olayı mağduru veryansın etti

Hakkari’nin Geçitli köyündeki mayınlı saldırıda 9 yakınını kaybeden Cahit Erol, faillerin hala ortaya çıkarılmamış olmasına tepki gösterdi.

23 Mart 2013 Cumartesi 12:47

Durunkaya beldesi ile Geçitli köyü yoluna 16 Eylül 2010 tarihinde döşenen mayının patlaması sonucu oğlu, kızı, kız kardeşi, halası ve 3 yeğeni ile birlikte 9 yakınını kaybeden Cahit Erol, faillerin bulunmaması ve yetkililerin kendisine sahip çıkmamasından yakındı.

Erol, “Meydana gelen patlamada çocuklarımla birlikte 9 yakınımı kaybettim. 2 torunum da yaralandı. O günden bugüne maalesef hangi yola gitsem, beni o yoldan çeviriyorlar. Hangi kapıya gitsem kapıdan dönüyorum. Olay aydınlanmadığı gibi failler hakkında da bilgi alamadım. Bu olaydan dolayı aile olarak hepimizin psikolojisi bozuldu. Tüm bunlar başıma gelmesine rağmen hiçbir kesimden maddi ve manevi olarak destek gelmedi.

Dönemin İçişleri Bakanı Beşir Atalay köyümüze geldi. ‘Bir iki ay içerisinde olayın faillerini ortaya çıkaracağız’ dedi. Failler bulunamadı. Artık herkes bizi unuttu. Ateş düştüğü yeri yakar. Başımıza gelenlerden dolayı eşim hastalandı, ayda bir Ankara’ya tedaviye götürüyorum. Kimse bizimle ilgilenmiyor. Yetkililerin nereye ateş düşmüşse oraya yardım eli uzatmaları gerekiyor ama bunu yapmadılar. Bu olayı yapanları ve bize sahip çıkmayanları Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber: Feyzullah Taş (İHA)


Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.