08 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C

GELİN KARDEŞ OLALIM PROJESİ KAPSAMINDA İADEİ ZİYARET

Gelin kardeş olalım projesi kapsamında iadei ziyaret

Antalya Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen yönetiminde yürütülen “Gelin Kardeş Olalım” projesi kapsamında Korkuteli ilçesinden bir heyet Hakkari’nin Çukurca ilçesini ziyaret etti.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 11:02

Antalya Valisi Münir Karaoğlu önderliğinde Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen yönetiminde yürütülen “Gelin Kardeş Olalım” projesi ile Korkuteli ilçe tarım ve orman ilçe müdürü ve teknik personeli kardeş ilçe Hakkari  Çukurca İlçemize geldi.

 Hakkari İl Tarım ve orman  Müdürü Vahap Şimşek ,İl Müdür Yardımcısı İdris Uce ve Çukurca İlçe Tarım ve orman Müdürü Dilan Ergür tarafından karşılanan heyet Çukurca Kaymakamı Sayın Temel Ayca ‘nın katılımlarıyla  istişare ve uygulamalı eğitim çalışmalarına başladı.

Proje saha çalışması kapsamında teknik personel Narlı Köyü Mennan Erol adlı çiftçiye ait mantar işletmesi ziyaret ettiler.

Antalya Korkuteli İlçesinden gelen proje ekibi Antalya İl Tarım ve Orman Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği Şube Müdürü Özlem Çağrıcı Armut, İlçe Müdürü Selda Sert, Ziraat Mühendisleri Eda Önel, Vural Basım, Fehmi Tekin, Hakan Utku Gölgen eşliğinde katılım sağlayan teknik personeller tarafından gerçekleştirilen Çukurca ziyaretinin çiftçilerin girişimciliği açısından faydalı olacağını dile getirdiler.

Hakkâri İlinin çok güzel ve tarımsal potansiyel açısında uygun bir yer olduğunu dile getiren teknik ekip karşılıklı ziyaretlerin devam edeceğini ifade ettiler. Hakkarihabertv.com

cukurca-mantar-1-001.jpg

tarim-001.jpgcukurca-mantar-2-001.jpgcukurca-mantar-3-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.