08 Mayıs 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C

GENÇLİK MERKEZİNDE ÇİĞKÖFTE ZİYAFETİ

Gençlik merkezinde çiğköfte ziyafeti

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi’nde açılan içecek yiyecek kursunda gençlere çiğköfte ziyafeti verildi.

15 Mart 2014 Cumartesi 09:42

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi’nde açmış olduğu kursa katılan kursiyerlerin hazırlamış oldukları yöresel yemekler, tatlı çeşitleri ve çiğköftelerle gençlere ve misafirlere ikram yapıldı.
 
Vali yardımcıları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü’nün de katıldığını davette bir açıklama yapan kurs öğretmeni Sevgi Güldal, gençlerin el becerilerini geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Güldal, içecek yiyecek kursunun büyük ilgi gördüğünü belirtti.
 
Hakkari Gençlik Merkezi yetkilileri ise, gençlerin boş zamanlarını geçirecekleri merkezlerinde masa tenisi, bilardo, satranç, halk oyunları, resim, müzik ses eğitimi, keman, gitar, bağlama, İngilizce, fotoğrafçılık ve tiyatro kursları da verildiğini belirttiler. Hakkarihabertv.com
 
genclik-merkezi-1.jpg
 
genclik-merkezi-2.jpg
 
genclik-merkezi-4.jpg
 
genclik-merkezi-5.jpg
 
genclik-merzezi-3.jpg
 
genclik-merkezi-6.jpg
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.