08 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C

GEVER'DE ASFALT ÇALIŞMALARI..

Gever'de asfalt çalışmaları..

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde belediye tarafından başlatılan yol asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

17 Temmuz 2013 Çarşamba 16:23

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yol çalışmaları kapsamında Avukat Hikmet Güngör Caddesi ile 23 Nisan Caddesi’ni Kuruköy yoluna bağlayan 909. Sokak'ta asfalt çalışması yaptı. Asfalt çalışmaları ile birlikte kilitli parke taşı çalışmalarını da sürdüren ekipler, Güngör Mahallesi'nde daha önce genişletme çalışmaları tamamlanan Kültür Caddesi'nde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına da devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, çalışmaların sadece yol çalışmaları ile sınırlı olmadığını söyleyerek, "Çalışmalarımız her alanda aralıksız devam ediyor. Asfalt ve kilitli parke taşı çalışmaları ile birlikte yeni sondaj ve yeni yol açma çalışmaları devam ediyor. Amacımız Ramazan Bayramı'na çalışma programına aldığımız tüm çalışmaları tamamlamak ve yurttaşlarımıza rahat bir bayram yaşatmak" dedi. Haber: Sayım Harmancı (İHA)

 

 


 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.