19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

GEVER'DE HUMMALI ÇALIŞMA

Gever'de hummalı çalışma

Yüksekova Belediyesi, baharın kendini iyice hissettirmesi ile park ve sosyal yaşam alanlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarına hız verdi.

16 Mayıs 2014 Cuma 18:48

Yüksekova Belediyesi, baharın kendini iyice hissettirmesi ile park ve sosyal yaşam alanlarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarına hız verdi. İlk baharın kendisini iyice hissettirdiği şu günlerde Yüksekova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refüj düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Fen ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü orta refüj düzelme ve yeşillendirme çalışmaları çarşı merkezinde devam ediyor. Cengiz Topel caddesinde bulunan orta refüj düzenlenerek daha estetik bir hale getiriliyor.

Yüksekova’nın buna benzer çalışmalarla yaşam kalitesi yüksek bir kent haline geleceğini belirten Fen İşleri Müdürü Erol Kurtdiş, “Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizle, yurttaşlarımızın daha yeşil ve huzurlu bir şehirde yaşamaları için, Yüksekova’nın dört bir yanında bu tür çalışmalarımız devam edecek.

Şuan çalışma yürütülen orta refüjde yeşillendirme çalışmalarından sonra oturma bankları da bırakılacak. Yurttaşlarımız dilediğinde kahve kültüründen uzak bu alanda oturup dinlenebilecek. Daha güzel ve yaşanabilir bir Yüksekova için gerekli tüm çalışmalar titizlikle yürütülecektir” dedi. Kaynak: Yüksekova belediyesi web sitesi

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.