07 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara8°C

GEVER'DE KARTİNG HEYECANI...

Gever'de karting heyecanı...

Yüksekova ilçesinde 5 yıldır faaliyet gösteren Karting merkezine Ramazan'da zaman geçirmek isteyen yurttaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

16 Temmuz 2013 Salı 14:40

 

Yüksekova'nın tek karting merkezi olan, Çağdaş Karting'e yurttaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Şehir merkezine yakın bir konumda olması ve ilçedeki sayılı sosyal etkinlik alanlarından biri olması nedeniyle yurttaşların sıklıkla uğrayıp stres attığı alanda Ramazan ayı dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Go-kart araçları ile özel olarak yapılan pistte stres atan çocukların yanı sıra yurttaşlarda bu eğlenceli aktivitede deneyim yaşıyorlar. Ramazan ayının uzun günlerinde hem zaman geçirmek hem de stres atmak için burayı tercih eden yurttaşlar ve çocuklar iftar saatinden sonra da merkeze akın ediyorlar.

Pistte Go-kart araçlarıyla tur atan İmran Ayhan, kartingin adrenalin dolu bir oyun olduğunu söyleyerek, Ramazan ayında çoğu zamanını burada geçirdiğini söyledi. Haber: Sayım Harmancı (İHA)


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.