04 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

GEVER'DE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI...

Gever'de kilit taşı çalışmaları...

Hakkâri’nin Yüksekova Belediyesi ekipleri, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 18:13

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor. Ekipler, çalışmalar kapsamında Esenyurt Mahalle’sinin YSE Caddesi’ne bağlı 1204 Nolu Sokak’ta kilitli parke döşeme çalışması yaptı.

Yapılan çalışmayı yerinde takip eden Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, "İlçemizde hava koşulları çok sert geçiyor, bu yüzden de kalan ve programa alınan yollarımızda kilitli parke taşı çalışması yapacağız. Bu sokağı da programa alarak sırasıyla tüm işlemlerini gerçekleştirdikten sonra parke taşı çalışmaları başlattık. Çalışmalarımızı en kısa zamanda bitirip yolları halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. Haber: Sayım Harmancı (İHA)

gecer-kilit-tasi-calismalari-m.jpg

gecer-kilit-tasi-calismalari-11.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.