03 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

GEVER'DE SIKI DENETİMLER BAŞLADI

Gever'de sıkı denetimler başladı

Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ilçedeki denetimlerini sıklaştırdı.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 19:57

Ramazan ayına sayılı günler kala harekete geçen zabıta ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı alışveriş yapmalarını sağlamak için ilçe merkezindeki fırın, pastane, kafe, alışveriş merkezleri ve lokantalarda temizlik, gıda, ruhsat ve hijyen denetimi yaptı. Eksiklikleri olan işyerlerine 5 günlük süre tanıyan ekipleri, bu süre içerisinde eksikliklerini gidermeyen yerler hakkında cezai işlem uygulayacağı belirtildi.

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini sıklaştırdıklarını belirten Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, “Her sene olduğu gibi her Ramazan ayında alışverişte büyük ölçüde artış olmaktadır. Yurttaşlarımızın sağlıkları açısından denetimlerimiz daha kapsamlı ve sıklıkla sürecektir.

Önemsediğimiz ve çok hassas olduğumuz bir diğer nokta da işyerlerinin hijyenli olup olmadıklarıdır. Bu hususa uymayan yerler hakkında kesinlikle cezai işlem uyguluyoruz. Bizim için insanlarımızın sağlığı önemli ve denetimlerimizin sıklığının artacağını da söylemek istiyorum. Bu yüzden esnafımızın daha dikkatli olmalarını istiyoruz” dedi. Haber: Sayım Harmancı (İHA)


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.