05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

GİRİŞ SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Giriş sınavsız ikinci üniversite kayıtları devam ediyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistem tarafından sunulan “İkinci Üniversite” programına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri, 17 Ekim günü sonuna kadar çevrimiçi (online) internet ortamında yapılmaya devam edecek.

06 Eylül 2022 Salı 18:36

 

İkinci üniversite kapsamında herhangi bir ön lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar bu kapsamdaki ön lisans programlarından birine, herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar ise yine ikinci üniversite kapsamında yer alan ön lisans veya lisans programlarından birine giriş sınavı olmaksızın kayıt yaptırabiliyor.

Basılı kitaplarını dijitale taşıyan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, Anadolu eKapüs Öğrenme Yöntem Sistemiyle öğrencilerine diledikleri yerde. Zamanda e cihazla öğrenimlerini sürdürme olanağı tanıyor.

Öğrenciler, cep telefonu tablet ya da bilgisayar ile e-kampüs platformunda video, örnek soru, pdf, canlı ders gibi farklı öğrenme malzemeleri ile  kendi öğrenme tarzıyla ve hızında derslerine hazırlanıyorlar.

İkinci Üniversite proformalarına çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemleri ile ilgili bilgilere “ikinciunuversite.anadolu.edu.tr” Web adresinden erişebilir.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.