15 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara5°C

GÖKŞEN KARATAŞ BEAUTY GÜZELLİK SALONU HİZMETE AÇILDI

Gökşen Karataş Beauty güzellik salonu hizmete açıldı

Hakkari’de “Gökşen Karataş Beauty Güzellik Salonu” adlı işyeri Bulak Mahallesi Altay Caddesi No: 5 Sibar Otel yanında hizmete açıldı.

17 Ekim 2023 Salı 14:30

Genç girişimci Gökşen Karataş tarafından hizmete açılan Hijyenik ve tam donanımlı işyerinin açılışını Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, İşyeri sahibi Gökşen Karataş ve müşteriler tarafından hizmete açıldı.

İşyeri sahibi genç girişimciler Gökşen Karataş, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Karataş, ”Öncelikle benden desteğini esirgemeyen eşime teşekkür ederim. Bizleri burada yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada en güzel şekilde hizmet vereceğiz. Herkesi yeni işyerimize bekleriz” dedi.

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa ise, “Bu güzel hizmetlerden dolayı işyeri sahibi Gökşen Kartaş’a teşekkür ediyorum.  Açılan her işyeri istihdam demektir. İşyeri sahiplerine tebrik eder başarıların devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan açılışın ardından davetlilere ikram yapıldı. Güzellik merkezi odalarını dolaşan müşteriler bu güzel hizmetten dolayı işyeri sahibine teşekkür ettiler.

ADRES: Bulak Mahallesi Altay Caddesi No: 5 Sibar Otel yanı-Hakkari

İLETİŞİM: 0543 443 9822

img-9823-001.JPGimg-9826-001.JPGimg-9828.JPGimg-9832.JPGimg-9834.JPGimg-9838.JPGimg-9841.JPG

yayın tarihi:
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.