09 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara8°C

GÖL CAFE & RESTAURANT HİZMETE AÇILDI

Göl Cafe & Restaurant hizmete açıldı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Göl Cafe Restaurant'ın açılışına katıldı.

14 Mart 2024 Perşembe 10:41

Hakkari Belediyesi, Hakkâri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Herkari Kadın Kooperatifi bünyesinde açılan ve Merzan mahallesinde faaliyet gösteren Göl Cafe Restaurant’ın açılış törenine Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ak Parti Hakkari Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, Ak Parti Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez'in eşi Ferez Ölmez, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, İş insanı Kemal Ölmez, Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kooperatif Başkanı Gülistan Kahraman Vali Çelik’e; işletmenin 20 kişiye istihdam sağladığı ile yapımını ve satışını kendilerinin gerçekleştirdikleri bal, kuru dut, sumak, kuru elma gibi organik ürünleri hakkında bilgiler verdi.

Bunlara ek olarak, işletmede Osmanlı Saray Mutfağı ve Hakkari’nin yöresel lezzetlerine dair yemekler sunacaklarını da söyledi.

İşletmeyi inceleyerek Hakkâri’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulanan Vali Çelik; Hakkâri’deki emekçi kadınlarımızın kendi imkânları ile ev ekonomilerine ve Hakkâri istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı memnuniyetini belirtti ve işletme sahibi Gülistan Kahraman ve işletme müdürü Seyfettin Erdal’a bol kazançlar diledi.

Göl Cafe & Restaurant, Hakkari İl Müftüsü Fakirullahoğlu’nun dualarıyla hizmete açıldı. İşletme Müdürü Seyfettin Erdal’ın yaptığı Cafe & Restaurant'ta 20 kişi istihdam ediyor.

İLETİŞİM: 0507 799 83 06
ADRES: Merzan Mahallesi Golazüryan Caddesi Hakkari Merkez

01-004.jpeg02-005.jpeg03-003.jpeg04-002.jpeg

05.jpeg06.jpeg07.jpeg088.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.