16 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C

GÜLE GÜLE MAZLUM

Güle güle Mazlum

Dün sabah Ankara Hacetepe Hastanesinde yaşam mücadelesini kaybeden 17 yaşındaki Mazlum ÜMİT, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

29 Mart 2011 Salı 17:32

01.20110329173928.jpgHaber: Hakan Taş- Cenazesi sabah uçağıyla Van’a getirildi. Sabahın erken saatlerinde yüzlerce dost ve akraba Van havaalanına hareket etti. Saat 12.00 da Van’dan ambulansla getirtilen cenazeyi karşılamak üzere yine yüzlerce vatandaşlarımız yeni köprü mevkinde konvoya eşlik ettiler.

Merkeze giriş yapan cenaze Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan evine getirildi. Burada yükselen ağıtlar ve gözyaşı yürekleri dağladı.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı cenaze töreninde duygulu anlar yaşandı. Acılı baba Çetin ÜMİT dostlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Mazlum kale altı aile mezarlığında kısa bir süre önce vefat eden dedesi H. Mustafa Ümit’in yanında defnedildi.

Ümit ailesi Perşembe gününe kadar Çatal Taziye Evinde taziyeleri kabul edeceklerdir. Mazlum ÜMİT’in acı haberini alan okul arkadaşları da defter kitaplarıyla mezarlığa akın ederek göz yaşı döktüler. İki buçuk yıldır tedavi için direnen ve ağır bir kemoterapi gören Mazlum’un ölümü derin bir üzüntü yarattı. Mekanı cennet olsun. Allah özellikle annesi ve babasına sabır versin. Ümit ailesinin bu acısını yürekten paylaşıyoruz.

mazlum-umit-1.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.