09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara21°C

GÜR AİLESİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ

Gür Ailesinin Görkemli Düğünü

Hakkari Gewdan aşiretinden Faruk ve Çiğdem Gür dünya evine girdi. Hakkari Sümbül Anadolu Lisesi bahçesinde yoğun katılımlı düğüne ev sahipliği yaptı.

18 Ekim 2023 Çarşamba 23:08

Faruk Ve Çiğdem Çifti Sümbül Anadolu Lisesi Bahçesinde  Hakkari’de çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Binlerce kişinin katılım sağladığı düğün renkli görüntülere sahne oldu. Yusuf erdem'in üstlendiği düğünde misafirleri düğün alanı girişinde karşılayıp yakından ilgilendi bir araya gelen davetliler Kürtçe müzikler eşliğinde çektikleri halaylar ile doyasıya eğlendi. İki gün iki gece süren binlerce misafiri bir araya getiren düğünde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi.  

video-galeri.20101212111654.gif

Farklı illerden katılımın sağladığı düğüne kanaat önderleri, aile büyükleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluş müdür ve çalışanlar, STK temsilcileri, Kurum Müdürleri, iş insanları, esnaf camiasından olmak üzere farklı illerden eş dostların katılım sağladığı görkemli bir düğün töreni gerçekleştirildi.

Damadın babası Cemil Gür sağdıç Yusuf Erdem ve H. sıdık Gür : “Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Telefonla arayarak tebriklerini ileten, çelenk gönderen dost, akraba ve hemşerilerimizede teşekkür ediyoruz” dedi. 

Hakkari Haber Tv olarak Faruk ve Çiğdem çiftine her iki cihanda da, ömür boyu mutlu ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.

1-898.jpg2-950.jpg3-737.jpgsans-titre-1-047.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.