17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

HACI KADİR KEREMOĞLU CAMİSİ İBADETE AÇILDI

Hacı Kadir Keremoğlu Camisi ibadete açıldı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova İlçesi Akpınar Köyü Doğanlar Mezrasına yapılan Hacı Kadir Keremoğlu Camii’nin açılış törenine katıldı.

10 Aralık 2023 Pazar 11:24

Vali Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı, Esendere Belediye Başkanı, İl Müftüsü ve İl Başkanı ile birlikte vatandaşların tarafından Hakkari Yüksekova İlçesi Akpınar Köyü Doğanlar Mezrasına yapılan Hacı Kadir Keremoğlu Camii’nin açılış törenine katıldı.

Törende konuşma yapan Vali Çelik, ‘’Camilerimizin en temel görevlerinden bir tanesi bizleri bir araya getirmek omuz omuza saf tutmaktır, camimizin açılışı bile bizleri bu vesileyle bir araya getirdi.

Hacı Kadir Keremoğlu Camii’nin Akpınar Köyü’ne kazandırılmasında emeği geçen başta Hacı Kadir Keremoğlu’nun oğlu ve yakınlarına, bu camii yapımında emeği geçen imamından çalışanlarına kadar herkese şükranlarımı sunuyorum ’’ dedi. Hakkarihabertv.com

cami-001.jpgcami-2-010.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.