19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

HAKAN TAŞ İSTANBUL GAZETESİNDE

Hakan Taş İstanbul gazetesinde

30 yıldır ilimizde ulusal ve yerel medyada çalışan, Hakkari Haber TV Genel Müdürü Gazeteci-Yazar Hakan TAŞ, İstanbul Kartal’da yayın yapan “İZCİ HABER” gazetesinde köşe yazılarına başlıyor.

17 Mayıs 2012 Perşembe 21:20

Doğru, tarafsız ve cesur yayın ilkesiyle tanınan ve bilinen İzci Haber geniş bir okuyucu kitlesine sahiptir. Kartal ve çevresinde binlerce abonesi olan gazetenin sahibi İfaket Çakı ile Hakan Taş, İstanbul-Hakkari medya köprüsünü dostluk, dayanışma ve güzel haberlerle kuracaklarını hedefleyerek bu transferi gerçekleştiklerini söylediler.


meslektasim.jpgİzci Gazetesi sahibi İfaket Çakı; “İstanbul’da yaşıyorum fakat Elazığ doğumluyum. Türkiye’nin her tarafı vatan parçasıdır. Hakkari’de gelişen olaylar hepimizi etkiliyor ve üzüyor. Hakan beyin açıklamaları, duyguları ve şiirleri oranın aynı zamanda gizli bir cennet olduğunu da açıklıyor. İstanbul’dan Hakkari’ye atananlar korku ve önyargı ile gelmelerini önlemek amacıyla kentin güzelliklerini ve etkili yazılarıyla Hakan Taş ile çalışma kararı aldık. Zaten İstanbul’dan çoğumuz Hakkari Haber Tv’yi ve özellikle Hakan Taş’ın yazılarını severek okuyor ve takip ediyoruz. Kalemini bu kadar yapıcı ve kibar kullanan bir yazarla çalışmak bizim için büyük zevk” dedi.

meslektasim1.jpg İzci Habere transfer olan usta kalem Hakan Taş duygularını şöyle dile getirdi; “Bir etkinlik için meslektaşlarımla bir araya geldik. Çok sayıda yerel gazete vardı. İzci Haber doğru ve cesur yazılarıyla dikkatimi çekti. Gazete sahibiyle yaptığımız ikili görüşmenin ardından birlikte çalışma kararı aldık. Umarım İstanbullular duygularımı taşıyacağım köşemden beni sabit tutarlar.”

 Bu aralar ikinci kitabı için yoğun çalışan ve İstanbul İzci Gazetesine transfer olan Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Taş’a başarılar diliyoruz.
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.