18 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ AKP'DEN KONGRE AÇIKLAMASI

Hakkari AKP'den kongre açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Hakkari İl Başkanı Abdulmecit Tahran cumartesi günü yapılacak il başkanlığı 4. olağan kongresine İçişleri Bakanı'nın katılmayacağını söyledi.

06 Haziran 2012 Çarşamba 20:09

Başkan Tahran," Tahran,”Partimizin 4. Olağan İ Kongresi 9 Haziran 2012 Cumartesi Günü saat 11:00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacaktır.  İl başkanlığı kongresine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekilimiz Nureddin Nebati ile Van Milletvekili Mustafa Bilici katılacaklardır.

 5 ve 6 Haziran 2012 tarihinde çeşitli basın yayın organlarında kongremize İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in özel olarak görevlendirildiği ve 9-10 Haziran 2012 tarihinde Hakkari’yi ziyaret edeceği yönündeki haberler hem İçişleri Bakanlığı hem de İl Başkanlığımızın bilgisi dahilinde olmayıp, söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

 

Kongremize yukarıda belirttiğimiz bakanlarımız ve milletvekillerimizin katılımı ile huzur ve güven ortamı içerisinde icra edilecek olup Hakkari halkımızın kongreye katılımlarını canı gönülden arzuladığımızı belirtmek isteriz” dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.