10 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ ASP’DEN ARAR AİLESİNE YARDIM ELİ

Hakkari ASP’den Arar ailesine yardım eli

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASP) ile Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bir süre önce evleri yanan Arar ailesine yardım eli uzattı.

09 Ocak 2016 Cumartesi 10:36

Şehirden 40 kilometre mesafede bulunan Hakkari- Çukurca karayolu üzerindeki Geçimli köyünde ikamet eden 4 nüfuslu Arar ailesinin evi bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı.

Köylüler, Jandarma ekipleri ve Hakkari itfaiye ekibinin müdahalesine rağmen ev kullanılamaz hale gelirken aile ise dışarıda kalmıştı.

Hakkari ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, basına yansıyan yangın haberi üzerine durumu Hakkari Valiliğine bildirdi.

Valiliğin talimatları doğrultusunda ASP Müdürü Mehmet Akif Bildirici oluşturulan ekip ve SYDV personeli ile birlikte Geçimli  köyüne hareket ederek Ekrem Arar ailesini ziyaret etti.

ASP yetkilileri aile bireyleri ile dayanışma içinde olduklarını göstermek, sıkıntılarını dinlemek için aileyi ziyaret ettiklerini, sıkıntılarının giderilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ortak çalışma yürüttüklerini ve aileye imkanlar dahilinde her türlü yardımı yapacaklarını ifade ettiler. Hakkarihabertv .com

asp-m-007.jpgasp-11111-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.