17 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ BDP'DEN KINAMA

Hakkari BDP'den kınama

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP Hakkari İl Örgütü 9 Ekim Uluslar arası Komplosunu kınadı.

07 Ekim 2010 Perşembe 16:49

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan parti binası önünde yapılan basın açıklamasına Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Kılıç, ile partililer katıldı. Burada BDP İl Örgütü adına bir açıklama yapan Sinan Kaya, Halk olarak kader tayin edici bir süreçten geçildiğini belirterek, varlığımız ve geleceğizin garantisi bu süreçte belirlenecektir dedi.

 

bdp---.jpg

İçinde bulunduğu sürecin Kürtler açısından her zamankinden daha çok önem arz eden bir süreç olduğunu ifade eden Kaya, Kürt sorunun çözümüne dair önemli gelişmelerin yaşandığı tarihsel bir dönüm noktasına gelindiğini söyledi.

KOMPLOYLA NE YAPILMAK İSTENDİĞİNİ BİLİYORUZ

Kaya,”Bu açıdan her zamankinden daha çok kazanımların olacağı, geleceğe yönelik umutlarımızın güç kazandığı bu zaman dilimine başarılar sığdırmak gibi tarihi bir görev ve sorumlulukla karşı karşıya olduğumuzu da biliyoruz. Bizler halk olarak her anı büyük bir emek ve büyük bedeller ödeyerek bir o kadar da yüreğimizde büyük acılar yaşayarak geri dönüşü olmayan bir aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Verilen emek ve bedeller mutlaka özlemi duyulan Özgürlüğümüzü kazanacağımız hayal, umut ve inancımız artık gerçeğe dönüşmüş ve yaşam bulacaktır.

bdp,-aciklama-h.jpg

Bu umut ve inançla özgürlük mücadelemize sarılmak, barış ve özgürlük duygularıyla birlik ruhuyla yürümek her zamankinden daha fazla önem kazanmaktadır.Bilindiği gibi Kürt Halk Önderi Sayın Abdullah Öcalan’a yönelik gerçekleştirilen uluslararası komplonun 12 yıldönümünü yaşıyoruz. Bizler halk olarak bu komployla ne yapılmak istenildiğini iyi biliyoruz. Bizler halk olarak bu komployla ne yapılmak istenildiğini iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.