02 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

HAKKARİ BELEDİYE SEKRETERİNE MOLOTOF CEZASI

Hakkari Belediye sekreterine molotof cezası

Polisin 30 Nisan 2014 tarihinde Depin’de durduğu Hakkari Belediyesi’nin yedek makam aracında ‘molotof kokteyli’ bulunduğu iddiası ile görülen davada iki sanığa 9 yıl 4’er ay ceza verildi.

10 Şubat 2016 Çarşamba 18:41

 30 Nisan 2014 tarihinde Hakkari kent merkezine 7 kilometre uzakta bulunan Depin Polis noktasından geçerken, içinde ‘molotof kokteyli’ yapımında kullanılan bir takım malzemelerin bulunduğu iddiası ile durdurulan Hakkari Belediye Başkanlığına ait yedek makam aracı ile ilgili devam eden davada karar verildi.

Hakkari 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ve 7. duruşmada araçta bulunan belediyenin sekreteri Fahri Kanat ile belediye encümeni Fehmi Koç’a  ‘örgüte silah sağlamak’ iddiası ile 9 yıl 4’er ay hapis cezası verildi.

Son duruşmaya katılan belediye sekreteri Fahri Kanat tutuklanarak Hakkari Kapalı cezaevine gönderilirken, duruşmada hazır bulunmayan Fehmi Koç için ise tutuklama kararı çıkartıldı.İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.