21 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ BELEDİYESİ TUZLAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Hakkari belediyesi tuzlama çalışması başlattı

Hakkari'de kar yağışının ardından hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle nedeniyle belediye ekipleri tuzlama çalışması başlattı.

21 Ocak 2018 Pazar 11:23

Önceki gün 15 değişik mahallede eş zamanlı olarak karla mücadele  çalışması başlatan belediye ekipleri, daha sonrada çarşı merkezinde bulunan kar yığınlarını toplayarak iş makinelerinin yardımıyla şehir dışına çıkartmıştı.

Çarşı merkezindeki caddeler ise belediye ekipleri tarafından küreklerin yardımı ile temizlenerek, çarşı merkezi tamamen kar yığınlarından arındırılmıştı.

Kar kalınlığının kent merkezinde 40, yüksek kesimlerde ise 1,5 metreyi bulduğu Hakkari'de yağışlar yerini soğuk havaya bıraktı. Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü kentte belediye ekipleri hemen harekete geçti.

Adeta buz patenine dönüşen şehir içi yolları belediye ekipleri tarafından tuzlanmaya başlandı. Bazı mahalle yollarının buzla kaplanması nedeniyle de bu noktalarda da çalışma başlatıldığı öğrenildi. Haber: Feyzullah Taş
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.