05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C

HAKKARİ BELEDİYESİNDEN HUMMALI ÇALIŞMA

Hakkari belediyesinden hummalı çalışma

Hakkari Belediyesi altyapı çalışmaları esnasında tahrip olan yollarda geçici suretle düzenleme ve temizlik çalışması başlattı.

28 Temmuz 2016 Perşembe 11:48

Kent merkezinde başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında şehrin yenilenen kanalizasyon, yağmursuyu ve drenaj hattının kazı ve döşeme inşası sırasında tahrip olan yolların araç trafiğine oluşturduğu aksaklığı ve vatandaşlara verdiği rahatsızlığı önlemek için belediye geçici düzenleme ve temizlik çalışmaları yapıyor.

Bu kapsamda kentin Biçer Mahallesinin kanalizasyon, yağmursuyu ve drenaj hattının kazı ve döşeme inşaatı tamamlandıktan sonra belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler mahallede tahrip olan yollarda yol düzenleme, temizlik ve yıkama çalışması yaptı.

Gerçekleştirilen çalışmaları Belediye Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ve Şaban Alkan beraberindeki Eş Başkan Yardımcıları Mikail Erdal ve Behçet Kanat ile yerinde denetleyerek,

burada yapılan çalışmalar nedeniyle vatandaşlara verilen rahatsızlığın tüm çalışmaların tamamlanıncaya kadar en asgari düzeye indirilmesi için çalıştıklarını belirtip, vatandaşların bu konuda belediyeye destek olmalarını istediler.

Hakkarihabertv.com

belediye-temizlik-calismasi-1.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.