09 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ BELEDİYESİNDEN TEMİZLİK ATAĞI

Hakkari Belediyesinden temizlik atağı

Hakkari Belediyesi ekipleri, şehrin genelinde hummalı bir temizlik çalışması yürütüyor. Sonbahar mevsimi nedeniyle dökülen ağaç yapraklarından oluşan kirliliğe karşı cadde cadde, sokak sokak temizlik çalışması yapılıyor.

09 Kasım 2023 Perşembe 14:03

Hakkari Belediyesi, temizlikte sahip olduğu markayı daha üst seviyelere taşımak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri “Temiz Şehir Hakkari” sloganıyla gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Cadde ve ara sokaklarda yol kenarları, kaldırımlar ve boş arsalar da dahil olmak üzere hergün farklı bölgelerde mıntıka temizliği yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri geçtikleri yeri pırıl pırıl yapıyor. Özellikle bu günlerde dökülen ağaç yaprakları ve şehrimizde yağış sonrası oluşan kirliliği temizleme çalışmalarına devam eden ekipler yoğun mesai yapıyor.

Öte yandan, yağış sonrası mazgalların üstünde biriken atıklar da sürekli olarak temizlenerek mazgallar açık tutuluyor. Görüntü ve koku kirliliğime sebep olan dere yatağı ve kanalların temizliğine başlamıştık ancak insan gücünün yetersiz olduğu kanallara iş makinası desteğiyle temizlemeye ve çöplerden arındırılıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri 7/24 esasına göre çalıştıklarını belirterek “ Her alanda olduğu gibi temizlik hizmetlerinde de çıtayı yükseltme gayreti içindeyiz. Ekiplerimiz 24 saat görev başındadır” denildi. Haber: Feyzullah Taş

d87a2295-706a-4bdd-8221-fe5ae26a3b9a.jpg64dbf8a6-0f59-4247-be33-17453dfd55ab.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.