03 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ BELEDİYESİNİN KÜLTÜR TURLARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Hakkari belediyesinin kültür turları büyük ilgi gördü

Hakkari Belediyesi tarafından Sosyal Belediyecilik hizmetler kapsamında Hakkari'nin tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik Hakkari Kültür Turları düzenledi.

28 Mayıs 2022 Cumartesi 19:22

akkari Kültür Gezileri kapsamında başlatılan programın ikincisi olan Çukurca turu tamamlandı. Oldukça eğlenceli geçen programda gençlerimiz, Çukurca'nın tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldular.

Düzenlenen turlarda, Hakkari merkez, Çukurca ve Şemdinli ilçeleri gezdirilmekte olup, bu turlar esnasında araç, yemek ve konaklama giderleri tamamı  belediye tarafından karşılanıyor. Yapılan geziler Rehberler tarafından Hakkari'nin tanıtımı yapılmak ile birlikte başka illerden Hakkari'ye gelmiş öğrencilerimize Hakkari'nin güzellikleri tanıtılıp hafta sonlarını eğlenceli geçirmeleri sağlanıyor.

Düzenlenen turlara toplam 280 öğrenci başvurdu. Her hafta sonu gençler 40 kişilik kafileler halinde gezilere götürülüyor.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'ın Belediye yönetiminde Sosyal belediyecilik yönüne ne kadar değer verdikleri ve Sosyal belediyecilik te örnek bir yönetim sergilediği her yeni hizmetinde görüldüğünü ifade eden öğrenciler Hakkari'de ilk defa öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendiği ve Hakkari'nin bu kadar tarihi güzelliklere sahip olduğunu kendilerinin bunu gittikleri yerde anlatıp Hakkari hakkındaki yanlış bilgilerin giderileceğini ifade ettiler. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-belediyesi-kultur-turlari-buyuk-ilgi-gordu-2.jpg3-691.jpghakkari-belediyesi-kultur-turlari-buyuk-ilgi-gordu.jpg
  

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.