02 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

HAKKARİ ÇARŞISI TAZYİKLİ SUYLA YIKANDI

Hakkari çarşısı tazyikli suyla yıkandı

Hakkari Belediye Başkanlığı itfaiye ekipleri tarafından çarşı merkezi baştan sona kadar tazyikli suyla yıkandı.

06 Şubat 2018 Salı 10:32

Karla mücadele çalışmasında halktan tam not alan Hakkari belediyesi, kar yağışının etkisini kaybetmesiyle birlikte çarşı merkezinin değişik caddelerinde temizlik ve yıkama çalışması başlattı.

Önceki gün kent merkezinin değişik caddelerini tazyikli suyla yıkayan itfaiye ekipleri, çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürdü.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde başlayan yıkama çalışmaları, Bulvar, Barış Caddesi, İstiklal, Pagan ve hastane caddesine kadar devam etti. Caddeleri yıkamakla beraber esnafların kapı ve pencerelerini de tazyikli suyla yıkayan itfaiye ekipler iki günlük çalışma sonucunda kent merkezini temiz bir görünüme kavuşturdular.

Çalışmalarda memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise, bu yıl beklenen kar yağışını yağmadığını belirterek, kış ortasında yapılan cadde yıkama çalışmalarının ise bir ilk olduğunu belirterek, belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

etfaiye-ekibi-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.