05 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ CÖDER SEÇİM ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Hakkari CÖDER seçim çalışması başlattı

Hakkari Üniversitesi Cölemerg Öğrenci Derneği (CÖDER) il dışında ikametgahları bulunan öğrencilerin ikametlerini Hakkari’ye getirmesi çağrısında bulundu.

25 Şubat 2015 Çarşamba 17:04

7 Haziran’da yapılacak olan seçim çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi veren CÖDER üyesi Fuat Yaman, Hakkari'de olup’ta ikametgahı dışarıda olan öğrencilerin oylarını burada kullanabilmeleri için ikametgahlarini Hakkari’ye getirmesi gerektiğini söyledi.

Yaman,” Dışarıdan gelen öğrencilerin oylarını burada kullanmaları için ikametgahlarını buraya aldırmaları gerekmektedir. 

9 Mart tarihine kadar bu çalışmalarımızı tamamlamamız gerekiyor. Hakkari’de 3 bin öğrencimiz var. Sadece buraya gelen öğrenciler için değil Kibrıs, Bulgaristan, Azerbeycan v.b gibi ülkelerde okuyan öğrenci arkadaşlar içinde bu geçerlidir. Ayrıca dışarıda çalışanları sivil vatandaşlarımız da ikametgâhlarını getirsinler ki burada oylarını kullanabilsinler.

Bir oyun dahi kayıp olmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Herkesin de bu konuda bize destek vermesini istiyoruz" dedi. Hakkarihabertv.com

coder-1-002.jpgcoder-m-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.