20 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ-ÇUKURCA KARAYOLUNA ÇIĞ DÜŞTÜ

Hakkari-Çukurca karayoluna çığ düştü

Hakkari’nin Çukurca ilçesi karayoluna 2 ayrı noktada çığ düştüğü belirtildi.

04 Mart 2012 Pazar 15:08

Hakkari’de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Hakkari-Çukurca karayolunda bulunan Şine köprüsü mevkiine 2 ayrı noktada çığ düşmesi soncu yol ulaşıma kapandı. Çığın düştüğü bölgeye hemen hareket eden Hakkari Karayolları 114. Şube Şefi İbrahim Onay ve beraberindeki karla mücadele ekibinin yolun yeniden açılması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğü belirtildi. Şiddetli kar yağışı ve tipi yüzünden ekiplerin yer yer zor anlar yaşadığını belirten karayolları yetkilileri yolun açılması için çalışmaların devam ettiğini belirttiler.

 

ŞIRNAK-HAKKARİ KARAYOLUNA 4 NOKTADA ÇIĞ DÜŞTÜ

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Çığlı köyü üst kısımlarında bulunan Hakkari-Şırnak yolu Suvari Kutran mevkiine 4 ay noktada çığ düştüğünü belirten karayolları yetkilileri yolun açılması için giden karla mücadele ekibinin tipiye yakalandığını belirttiler. Yolun yeniden açılması için kar yağışı ve fırtınanın durmasını beklediklerini belirten yetkililer, yolda mahsur kalan bazı yolcuların ise çevre köylere sığındıklarını ifade ettiler.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.