05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ ‘DE ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

Hakkari ‘de ücretsiz spor kursları başladı

Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Birimi tarafından ücretsiz eğitim spor kursları başlatıldı.

09 Mart 2021 Salı 12:06

Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Birimi tarafından yapılan açıklamada,” COVİD-19 süreci sonrası çocuklara ve kadınlara psikolojik destek ve sosyal yaşam sağlamak amacı ile Hakkari de ücretsiz Basketbol-Voleybol-Jimnastik ve Kadınlara yönelik STEP-AEROBİK Kursları Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kurumumuza görevlendirilmiş deneyimli eğitmenler tarafından eğitim kursları açılmıştır.

Hakkari de Yaşamın her alanında etkili projeler ve çalışmalar yapan Belediye Başkanlığımız Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Kültürel ve Sanatsal eğitim kurslarından sonra Spor alanında da Kadınlara-Gençlere ve çocuklara yönelik Spor alanları yaratma ve spor kursları ile hummalı çalışmalarına devam etmektedir. Açılacak olan Spor Kurslarımıza kayıt yapmak isteyenlerin Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Spor birimine başvurmaları gerekmektedir” denildi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.