05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ ENGELLİLER DERNEĞİNDEN YIL SONU SERGİSİ

Hakkari Engelliler derneğinden yıl sonu sergisi

Hakkari Bedensel Engelliler Derneği ve HakkariSümbül Engelliler Spor Kulübü tarafındanengelliler koordinasyon merkezinde engellikursiyerler tarafından üretilen ürünlerin sergisigerçekleştirildi.

02 Haziran 2018 Cumartesi 14:43

Hakkâri Belediyesi önünde saat 17.00-24:00 arası sergilenen ürünler Ayna üzerine işlenen hat sanatı, Ebru, Ahşap Boyama ve ev tekstili üzerine çok sayıda ürün sergilendi.

Toplam 25 engelli kursiyer tarafından 3 ayda üretilen ürünler kurum müdürleri, STK temsilcilerinin ve halkın beğenisini kazandı. Ürünlerin önemli bir kısmı satıldı.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ürünlerin çok kısa bir süre zarfında koordinasyon merkezinde üretildiğini Hakkari Valiliği SODES Proje destek ofisi tarafından finanse edildiği ayrıca Halk eğitim Müdürlüğünün görevlendirdiği usta iki usta öğretici desteğininde çalışmalara hız kazandırdığını ifade eden Keskin tüm proje iştirakćilerine teşekkür etti.

Başkan Keskin satılan ürünlerden elde edilen gelirinde kurs öğrencilerine eşit bir şekilde paylaştırılacağını ve koordinasyon merkezinde projenin sürdürülebiliriliği'nin devamının da sağlanacağını ifade etti. 

engelli-1-010.jpgengelli-2-005.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.