07 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖZALTINA ALINDI

Hakkari eski emniyet müdürü gözaltına alındı

İstanbul'da ve bazı illerde Cemaate yönelik başlatılan operasyon kapsamında Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder gözaltına alındı.

14 Aralık 2014 Pazar 11:20

Günlerdir konuşulan ve Twitter fenomeni @Fuatavni tarafından ilk olarak ortaya atılan 'Cemaate' yönelik operasyon olacak ifadeleri gerçeğe döndü. Operasyon kapsamında Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde İstanbul'da başlayan Samanyolu ve Zaman Gazetesi'nde başlayan operasyon kapsamında Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca gözaltına alındı. İki isim gözaltı öncesi yaptıkları açıklamada, "Özgür basın susturulamaz. Bizim bir korkumuz yok." mesajı verdi.

Eş zamanlı operasyonda, Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve İstanbul Eski Terörle Mücadele Şube Müdürü ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder de gözaltına alındı.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.