20 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ ESKİ VALİ YARDIMCISI BALCI İNTİHAR ETTİ

Hakkari eski vali yardımcısı balcı intihar etti

Eski Vali Yardımcılarımızdan Orhan BALCI (40) intihar etti. İlimizde Vali Yardımcılığı görevinin ardından Balıkesir’in Havran Kaymakamlığına atanan ve orada görevini sürdüren Orhan Balcı hayatını kaybetti.

02 Haziran 2011 Perşembe 13:01

Edinilen bilgiye göre Balcı, saat 13.45 te Havran ilçesindeki konutunda beylik tabancasıyla kalbine tek kurşun sıkarak intihar etti. Kaymakam Balcı intiharından önce kendi eliyle yazdığı birde not ele geçirildiği öğrenildi. Notta; “Ölümümden kimseler sorumlu değildir. Eşimin tayini istediği yere yapılsın. Beni Eskişehir’e gömün. Bütün eş ve dostlarımdan özür diliyorum” şeklinde veda ettiği öğrenilen Kaymakam Orhan Bacı’nın cenazesinin otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderileceği belirtildi.

Orhan BALCI, Hakkari’de görev yaptığı süre içinde sosyal kişiliğiyle hep dikkat çekti ve çok sevildi. Kendisine Yüce Allahtan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.