18 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

HAKKARİ ESNAFINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hakkari esnafından örnek davranış

Hakkari Çevre Yolu Caddesi esnafı kendi imkanlarıyla çevre düzenlemesi yaparak ildeki diğer esnafında aynı duyarlılığı göstermelerini istedi.

14 Haziran 2013 Cuma 16:40

Çevreyolu Caddesi esnafı bulundukları caddenin orta refüjüne çim tohumu ekip, refüjü oluşturan taşları kendi imkanları ile boyayarak hem kendi iş yerlerinin önünün temiz olması hem doğal bir görünüm kazanması için çabalıyorlar. Esnaflar kendi çabalarıyla yaptıkları çalışmalar hakkında konuşurken, Her vatandaşın, esnafın duyarlılık gösterip evinin ya da iş yerinin önünü temizlemesi ve bu yönde çalışmalar yapmaları karşılığında bütün caddelerin yem yeşil olacağını belirtiler.

Esnaflardan Şehmuz Ertuş, “İnsanın ekmek yediği iş yerinin, bulunduğu caddenin temizliği kendi evinin içi kadar önemlidir. Bu anlamda ben çevre yolu esnafı adına tüm Hakkari esnafının da dükkanlarının önünü temizleyip düzenleyerek hep beraber şehrimizi güzelleştirmeye davet ediyorum”  dedi.

Caddenin diğer esnaflar ise, emek vererek ektikleri çimlerin kalıcı olması için belediyenin de düzenli olarak sulamasını ve caddelerde başı boş doyaşan ineklere bir çözüm bulunmasını istediklerini ifade ettiler.Haber: Mehmet Hanif Duman

cevre-1.jpg

cevre-2.jpg

cevre-m.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.