20 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C

HAKKARİ GÜCÜ ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Hakkari Gücü Şampiyonluğunu ilan etti

Kadınlar Futbol Ligi Doğu grubunda mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı ligde oynadığı 6 karşılaşmada gol yemeden attığı 72 gol ile şampiyon oldu.

25 Mart 2012 Pazar 12:59

Kadınlar Futbol Ligi Doğu Grubunda mücadele eden ve oynadığı 6 resmi karşılaşmada kalesinde tek gol bile görmeden şampiyonluğunu ilan eden Hakkari Gücü takımı, lig de oynadığı tüm maçlarda toplam 72 gol atarak büyük bir başarı elde etti.

Zorlu kış şartlarından dolayı bir maçı ertelenen, çoğu zaman karla kaplı saha zemininin bayan futbolcular tarafından açıldığı, zor iklim şartları ve olumsuzluklara rağmen büyük başarılar elde eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı son olarak deplasmanda Muş Lalespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 8-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak şampiyonluğunu ilan eden takım ligi birinci sırada tamamlayarak Play off maçlarını oynamaya hak kazandı.

Takımlarının büyük bir başarı elde ettiğini ifade eden Yönetim ve takımın Teknik Heyeti, başta Hakkari Valiliği olmak üzere Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü, İş Adamı Ebubekir Zirek, tüm Hakkari Halkı ve emeği geçen herkese teşekkür etiklerini belirtiler.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.