02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ HALKINA TEŞEKKÜR MESAJI!

Hakkari halkına teşekkür mesajı!

Hakkâri Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Sanat Merkezimizin 29. 12. 2017 tarihinde yapmış olduğu “Kültürlerin Dansı ile Reng-i Hakkari “ adlı sanatsal gösterimize yoğun ilgiden dolayı Hakkâri halkına teşekkür ediyoruz.

04 Ocak 2018 Perşembe 11:31

 “Sanat elimizdeki imkânlarla en güzel eseri çıkara bilmektir”.  Biz yapmış olduğumuz sanatsal etkinlikle Hakkâri halkın buna layık olduğunu belirtmek isteriz.

 Sanata ve gençlere verdikleri önemle sanatsal çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan “ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü”, kurumumuz adına teşekkür ediyoruz.  Yoğun ilgiden dolayı ve salonun yetersiz olması sebebiyle halkın birçoğu ayakta izlemek zorunda kaldı.

-Reng-i Hakkari yoğun istek üzerine yeniden sahne alacak

 Bizi üzen kapıdan birçok sanat severin geri dönmesi,  bu durum karşısında üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Hakkâri halkına yapmış olduğumuz “Kültürlerin Dansı ile Reng-i Hakkari” adlı gösterimizin en kısa zamanda daha büyük bir platformda tekrarlanacağı müjdesini vermek isteriz.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Bizi izlemeye gelen ve çalışmalarımızı bizi yalnız bırakmayan emeği geçen bütün herkese kurumumuz adına teşekkür ediyoruz. Hakkarihabertv.com

baskan-epcim-hakkari.jpgkultur-1-001.jpgkultur-2-002.jpgkultur-3-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.