09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ İÇME SUYU İÇİN ATILAN ADIMLAR BELLİ OLDU

Hakkari içme suyu için atılan adımlar belli oldu

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkâri’nin içme suyu sorununun çözümü için harekete geçti.

31 Ağustos 2023 Perşembe 08:57

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkâri’nin içme suyu sorununun çözümü için DSİ yetkilileri ile bir araya geldi.

DSİ 17. Bölge Müdürü Ayhan Şahna ve DSİ Şube Müdürü Kerim Aykut’u makamında kabul eden Vali Çelik, mevcut içme suyu kaynakları ve şebekelerinin durumu hakkında detaylı bilgiler aldı.

Atılacak adımlar belirlendi İçme suyu sorununun nasıl çözüme kavuşacağı üzerine görüş alışverişinde bulunulan toplantıda atılacak adımlar belirlendi.

 Çalışmalar en kısa sürede başlayacak Hakkâri’nin içme suyu sorununun çözümü için, Berçelan ve Golan kaynaklarında meydana gelen su kayıp ve kaçaklarının önlenmesi için kaptajların hızla iyileştirilmesi gerektiği kararı alındığını kaydeden Vali Çelik, terfi hatlarındaki kaçakların önlenmesi için de yapım ihale sürecinin acilen başlatılmasına karar verildiğini açıkladı.

 “Vatandaşlarımıza anlayışları için teşekkür ediyorum” Vatandaşların suya daha sağlıklı ve kesintisiz erişimini sağlamak için çalışmaların hızla yapılacağının altını çizen Vali Çelik, “Vatandaşlarımıza gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede bu sorunu gidermeye çalışacağız” dedi. Hakkarihabertv.com

f4yk-lkwkaaiwve.jpgf4yk-new8aa0xmf.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.