24 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ İL KALMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR

Hakkari il kalmanın sevincini yaşıyor

Hakkari ve Şırnak’ın il statüsünden çıkarılmalarını içeren düzenlemeler, Torba Kanun tasarısından çıkartılması sevinçle karşılandı.

19 Ağustos 2016 Cuma 10:01

 Kararın gece geç saatlerde Torba Kanun tasarısından çıkartıldığını öğrenen Hakkarililer büyük bir sevinç yaşadı. Sevinçlerinden uyku gözlerine girmeyen Hakkarililer sabah kahvaltıda bir araya geldiler.

  Hakkari eski HATSO Başkanı Ahmet Şen, Hakkari barosu avukatları, esnaflar, kanaat önderleri ve STK temsilcileri Şenler hotelindeki kahvaltıda bir araya gelerek bunun sevincini hep birlikte yaşadılar.

Günlerdir ayakta olan ve müjdeli haberi alan Hakkarililer devlet büyüklerine, parti genel başkanlarına , sanatçılar, yazarlar ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ayrıca ülkemizde yaşanan üzücü olaylardan dolayı şenlik havasında herhangi bir kutlamanın yapılmayacağı belirtiliyor. Morallerin yerine gelmesi ile birlikte Hakkari il kalsın komisyonunun ise bir açıklama yapması bekleniyor. Hakkarihabertv.com

kahvalti-m-002.jpgkahvalti-1-001.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.