15 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara1°C

HAKKARİ İLÇELERİNDE VİRÜS DENETİMİ

Hakkari ilçelerinde virüs denetimi

Hakkari'nin Çukurca ve Şemdinli ilçelerinde de protokol üyelerinin katılımı ile Cdvid-19 denetimi yapıldı.

07 Ağustos 2020 Cuma 09:41

Şemdinli ilçesi Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Tahir Saklı, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Demirel ve İlçe Jandarma Komutanı Erdoğan Carık’ın katılımıyla İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında kentin en işlek cadde ve sokaklarında denetim yapıldı.

Vatandaşların korona virüse karşı dikkatli olmaları istenilirken, emniyet ve belediyeye ait araçlarından da maske takıp sosyal mesafe ve el hijyenine uyulması için anonslar yapıldı.  Maskesiz dolaşan vatandaşlara ise maske dağıtımı yapıldı. 


Çukurca ilçesi Kaymakamı Murat Öztürk de katıldı. İlçedeki esnafı gezerek vatandaşlara korona virüs salgını hakkında uyarılarda bulunan Kaymakam Öztürk, vatandaşların korona virüse karşı kişisel hijyen, maske ve sosyal mesafe kuralına uymalarını istedi.  İlçede yapılan denetimlere Çukurca İlçe Emniyet Müdürü Fatih Açar da katıldı.  İHA

cukurca-006.jpgsemdinli-006.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.