19 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

HAKKARİ KAR KÜREME TİMİ İŞ BAŞINDA

Hakkari kar küreme timi iş başında

Hakkari’de iki 2 gündür etkili olan kar yağışı belediye tarafından oluşturulan kar küreme timi karla mücadele gediyor.

01 Şubat 2020 Cumartesi 12:17

Hakkari’de yağan kar hayatı olumsuz etkiledi. Belediye ekipleri 14 iş makinesi ve 30 personel gece başlattığı karla mücadele çalışması gündüz saatlerinde de devam etti.

İş makinelerinin giremediği kaldırımlar için oluşturulan kürekli kar küreme timi ekipleri, ilk olarak belediye önünde daha sonrada çarşı merkezinin değişik noktalarındaki kaldırımları kardan temizlediler.

Hakkari’de sıcaklıkların düşmesi ile birlikte cadde ve sokaklarda buzlanmalar oluştu. Buzlanmaya karşı da belediye ekibi seferber oldu. Oluşturulan ekipler farklı caddelerde karla mücadele ve  buz kırma çalışması yaptı.

Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu Cumhuriyet, Bulvar, ve İstiklal Caddesinde ekipler, küreklerle buz kırdı. Hummalı çalışma dikkat çekerken, ekiplere teşekkür eden esnaflar ise " Kar küreme timi iş başında" şeklinde yorum yaptı.

Belediye karla mücadele ekiplerinin kentin 15 değişik mahallesindeki çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor. Haber: Feyzullah Taş

kar-kureme-timi.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.