17 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ KESK'TEN HALAYLI GREV

Hakkari Kesk'ten halaylı grev

Hakkari Kesk Şubeler Platformu tarafından düzenlenen 1 günlük grevine çok sayıda emekçi destek verdi.

23 Mayıs 2012 Çarşamba 11:54

 

Hakkarihabertv.com- Sabah saatlerinde Devlet Hastanesi önünde toplanan emekçiler burada davul zurna eşliğinde halaylar çekerek daha sonrada ellerindeki pankartlarla yürüyüşe geçerek Bulvar Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önünde toplandılar. Burada davul zurna eşliğinde halay çeken emekçiler hükümetin düşük zam oranına tepki gösterdiler.

 

semdinli-fotogaleri.jpg

 

Kesk’in başlatmış olduğu 1 günlük açlık greve Hakkari’de bulunan tüm Emek ve Demokrasi Platformu Bileşenleri, Hakkari belediye başkan vekilleri, BDP İl, ilçe yönetimi, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) öğrenciler ve halk destek verdi. Belediye binası önünde halay çeken emekçiler daha sonrada Konak Caddesi önünde bulunan vergi dairesi önünde bir basın açıklaması yaparak hükümetin tutumunu protesto ettiler. Yapılan basın açıklamasının ardından belediye binası önüne dönen emekçiler burada halaylar çekerek daha sonrada eylemlerini Kesk şubesinde sürdürdüler.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.