12 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara10°C

HAKKARİ KIZILAY'I 150 AİLEYE GIDA KARTI DAĞITTI

Hakkari Kızılay'ı 150 aileye gıda kartı dağıttı

Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanlığı bölgede meydana gelen olaylardan dolayı Hakkari'nin Yüksekova ilçesi, Şırnak ve ilçelerinde göç ederek yakınlarının yanına yerleşen 150 aileye gıda kartı yardımında bulundu.

26 Nisan 2016 Salı 08:00

 Hakkari’ye yerleşen ailelere dağıtılmak üzere Kızılay Genel Başkanlığı tarafından Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanlığına gönderilen gıda kartları dağıtılmaya başlandı.

Kızılay Şubesi Hakkari Derneği Başkanı Fadıl Alçiçek, Kızılay olarak Hakkari’de şuana kadar 510 aileye gıda, giyim, battaniye dağıttıklarını söyledi.

Alçiçek,” Kızılay Genel Başkanlığı bölgede meydana gelen olaylardan dolayı Hakkari'nin Yüksekova ilçesi, Şırnak ve ilçelerinde göç ederek yakınlarının yanına yerleşen 150 aileye gönderdiği gıda kartlarını hak sahiplerine dağıttık.

Kızılay Genel Başkanlığı dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de kimseyi aç ve açıkta bırakmamıştır. Her zaman zor durumda olan ailelere yardım eli uzatmıştır” dedi.Feyzullah Taş (İHA)
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.