16 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ KIZILAYIN’DAN YAŞLILARA DESTEK

Hakkari Kızılayın’dan yaşlılara destek

Kızılay Hakkari Şubesi korona virüs tedbirleri kapsamında risk grubundaki vatandaşlara düzenli olarak yardım etmeye devam ediyor.

24 Mart 2020 Salı 09:45

Türk Kızılay Hakkari Şubesi olarak “Covıd19” riski sebebiyle evinden çıkmayan 65 yaş ve üzeri ayrıca kronik hastalığı bulunan yaşlı ve yatağa bağlı yaşayan vatandaşlara düzenli olarak ulaşıp, ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Recep Bozkurt ve beraberindeki ekibi daha önceden tespit ettikleri yaşlıları evlerine ulaşarak yardım desteğinde bulundu.

Başkan Bozkurt,”Korona virüs tedbirleri kapsamında risk grubundaki yaşlılara gıda yardımında bulunuyoruz. İl ve ilçelerimizdeki çalışmalar ekiplerimiz tarafından ivedilikle yürütülmektedir.

  Ayrıca Hakkari'de bulunan değerli hayırsever vatandaşlarımızdan ihtiyaç sahibi insanların imdadına koşmak onların acılarını dindirmek ve kendilerine destek olmak amacıyla siz Hakkari halkımızdan şubemize destek amaçlı 0438 211 73 11 telefondan bize ulaşabilirler” dedi. Haber: Feyzullah Taş

kizilay-1-015.jpgkizilay-2-015.jpgkizilay-3-015.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.