15 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara5°C

HAKKARİ PIRIL PIRIL

Hakkari pırıl pırıl

Yasakların başladığı günden beri geceli gündüzlü olarak çalışan Hakkari belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucu kent merkezi pırıl pırıl bir hale getirildi.

26 Mayıs 2020 Salı 11:50

  Hakkari belediyesin bütün birimleri temiz bir Hakkari için el ele vererek yaptıkları çalışmalar sonucunda güzel görüntüler ortaya çıktı.

Cadde ve sokakların pırıl pırıl olduğu kent merkezinin temiz kokusu ise dikkatlerden kaçmadı. Yasaklara uyduğu ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması için Hakkari valiliğinin almış olduğu tedbiri sayesinde Hakkari'de ortaya çıkan görüntüler sevindirdi.

Yasakların başladığı tarihten buyana tüm belediye birimlerinin koordineli bir şekilde çalışarak, kenti her yönüyle temiz bir hale getirdiğini belirten vatandaşlar ise, bu çalışmalardan dolayı Hakkari belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.Haber: Feyzullah Taş

hakkari-kent-merkezi-26-mayis-1.jpghakkari-kent-merkezi-26-mayis-2.jpghakkari-kent-merkezi-26-mayis-3.jpghakkari-kent-merkezi-26-mayis-4-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.