15 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ POLİSİ AKİL İNSANLARI GÜLLERLE KARŞILADI

Hakkari polisi Akil insanları Güllerle karşıladı

Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Kırıkdağ köyünde büyük bir coşku ile karşılanan Akil İnsan heyeti Hakkari şehir girişinde ise polisler tarafından Güllerle karşılandı.

17 Nisan 2013 Çarşamba 16:06

Sabah saatlerinden karayolu ile Hakkari’ye gelen Can Peker başkanlığındaki Akil İnsanlar Doğu Anadolu Grubu şehirden 20 kilometre mesafede bulunan Hakkari-Van karayolu üzerindeki Kırıkdağ köyünde Hakkari Jirki Aşireti lideri ve çevredeki köylüler tarafından kurban kesilerek davul zurna eşliğinde büyük bir coşku ile karşılanmışlardı. Burada öğle yemeği yiyen heyet daha sonra Hakkari’ye doğru hareket etti.

Hakkari’den 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin Polis noktasına gelen Akil İnsanlar heyeti burada bulunan polisler tarafından gülerle karşılandı. Heyeti’ni daha sonrada Atatürk Kültür Merkezi’ne geçerek burada vatandaşlarla bir araya geleceği belirtildi. Hakkarihabertv.com

akil-adamlar-hakkari-1.jpg

akil-adamlar-hakkari-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.