15 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C

HAKKARİ POLİSİ BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Hakkari polisi bilgilendirmeye devam ediyor

​Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları "Dijital Bağımlılık, NARKO NOKTA, UYUMA, Trafik Dedektifleri, Trafik ışıkları gibi farklı konularda bilgilendirmeye devam ediyor.

06 Mart 2024 Çarşamba 10:08

Hakkari polisi huzur ve güvenin sağlandığı kentte vatandaşları her türlü konuda bilgilendirmeye devam ediyor. Belediye binası önünde vatandaşları "Dijital Bağımlılık" konusunda bilgilendirerek broşür dağıtarak, NARKO NOKTA etkinliği el broşürü dağıtılarak UYUMA uygulaması tanıtımı yapıldı.

Okullardaki eğitimlerini de Hakkari polisi Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulunda öğrencilere “Trafik Dedektifleri” projesi kapsamında eğitim veren Hakkari polisi Trafik ışıkları, yaya geçidinden karşıdan karşıya geçme kuralları, araç ile yolculuk yaparken emniyet kemeri kullanımına özen göstermeleri ve güvenli oyun alanları konularında dikkatli olmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

emniyet-bilgilendirme.jpgyeni-microsoft-powerpoint-sunusu-086.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.