30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

HAKKARİ POLİSİ GECE DENETİMİNDE

Hakkari polisi gece denetiminde

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri korona virüsle mücadele kapsamında kapalı olması gereken iş yerlerini denetledi ve yolda geçen vatandaşları uyardı.

24 Nisan 2021 Cumartesi 21:18

 
İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüsle mücadele kapsamında yayınlanan genelge gereği Hakkari Valili himayesinde denetimler aralıksız olarak devam ediyor.
 
 Hakkari polisi kapalı olması gereken iş yerlerini denetledi.  Yolda geçen vatandaşları sosyal mesafe ve maske konusunda uyardı. Araçlar üzerinde ise uygulamalarını sıklaştırdı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akıbyık ise Hakkari'de korona ile mücadele seferberliği ilan ettiklerini belirterek, "Hedefimiz Hakkari'nin mavi bölgede kalmasıdır. Ekiplerimiz denetimlerini artırırken vatandaşımızın büyük birçoğu ise kurallara riayet ediyor dedi. Haber: Feyzullah Taşdenetim-1-020.jpgdenetim-2-022.jpgdenetim-3-011.jpgdenetim-4-008.jpg
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.