09 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ POLİSİ OKUL ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hakkari polisi okul ziyaretlerini sürdürüyor

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin suça sürüklenmemesi için yapılması gerekenler ve suça meyilli çocukların rehabilitesi konusundaki ziyaretlerini sürdürüyor.

13 Şubat 2019 Çarşamba 11:57

İl Emniyet Müdürlüğü Polis-Halk ilişkilerinin geliştirilmesi ve eğitime destek amacıyla devam eden çalışmaları kapsamında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri okullardaki ziyaretlerini sürdürüyor.

Fatma Aliye Mesleki Teknik Anadolu ve Hakkari Anadolu Lisesi ve Türk Telekom Sosyal Bilimler Liselerini ziyaret eden Hakkari TDP polisi ziyaretlerinde okul idaresi ile yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin suça

sürüklenmemesi için yapılması gerekenler ve suça meyilli çocukların rehabilitesi konularında görüşülerek öğrencilere okul içinde ve okul dışında fayda sağlayabilecek faaliyetlerin değerlendirmesi yapıldı.

Her alanda TDP polisinin yanlarında olduğunu belirten okul yöneticileri ise, kendilerine teşekkür ettiler. Hakkarihabertv.com

1-180.jpg2_jpg.jpg3_jpg-001.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.