06 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ POLİSİ UYARMAYA DEVAM EDİYOR

Hakkari polisi uyarmaya devam ediyor

Hakkari Emniyeti Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı saran “korona virüs” salgın tedbirleri kapsamında halkı bilgilendirmeye devam ediyor.

25 Mart 2020 Çarşamba 16:19

Her türlü tedbirlerin alındığı ve Hakkari il genelinde giriş ve çıkışlarda sağlık taramasının yapıldığı Hakkari’de bilgilendirme çalışmaları ise devam ediyor.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir taraftan yaşlıları evlerinden ziyaret edip, ihtiyaçlarını karşılarken diğer taraftan ise, kent merkezinde korona virüse karşı bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Polis ekipleri kent merkezinde link dolaşarak evde çıkmama uyarısında bulunmasının yanı sıra , sürücüleri bilgilendirme çalışması, işyeri sahiplerini bilgilendirme, yolda gördükleri çocukları bilgilendirmesi ve bu kapsamda ev ziyaretlerini sürdürüyor. 

Yaptıkları çalışmayı görüntüleyen ekipler bu görüntüleri bir araya getirerek kamuoyu ile paylaşarak yöre halkını bilgilendirmeye ve gerekmedikçe evden çıkmamaya yönelik uyarılarını sürdürüyor.Haber: Feyzullah Taş



 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.