08 Mayıs 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara19°C

HAKKARİ POLİSİNDEN KOVİD-19 DENETİMİ

Hakkari polisinden Kovid-19 denetimi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ve Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşları uyararak, maske denetimi yaptı.

14 Nisan 2020 Salı 11:01

Hakkari’de polis ve zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarında ve caddelerde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uyulup uyulmadığını denetledi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla kent genelinde uygulama gerçekleştirdi.

Zabıta Müdürü Adil Demir, polis memurları ve beraberindeki zabıtalar 4 ayrı koldan kentin değişik noktalarında denetimlerde bulundular. İşyerleri ve yolda geçen vatandaşları sosyal mesafe konusunda uyaran ekipler, maskesiz olan vatandaşlara ise maskesiz dolaşılmaması uyarısında bulundular.

 Polis aracından megafonla, "Değerli Hakkarililer, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan kararlar gereğince 65 yaş ve üstü ile 20 yaş altı vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları, tüm yaş gruplarının şehir dışına yolculuk yapmaları yasaklanmıştır” anonsları da yapıldı.

Sosyal mesafe kuralına dikkat etmeyenleri uyaran polisler, önlem almadan evlerinden çıkan vatandaşlara ise uyarıda bulundu. Kentin tüm caddelerini ve bütün işyerlerini tek tek dolaşa ekipler, denetimlerin süreceğini belirttiler. Haber: Feyzullah Taş

denetim-2-004.jpgdenetim-1-003.jpgdenetim-3-002.jpg

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.