09 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara25°C

HAKKARİ POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERE ROL MODELİ

Hakkari polisinden öğrencilere rol modeli

Normal görevinin yanında halkla ilişkiler ve eğitime büyük önem veren Hakkari polisi köy okullarındaki ziyaretlerini sürdürüyor.

24 Mart 2022 Perşembe 10:38

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilere meslek tanıtımı ile rol model olmaları amacıyla Hakkari UMKE ekibi  Hakkari'nin Işık Köyünde 8 köyden taşımalı öğrenci ile öğrenim veren Işık Köyü İlkokulu ziyaret ettiler.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dr. Savaş Şimşek ve beraberindeki emniyet müdür yardımcıları etkinlikte öğrencilere değişik oyuncaklar, kırtasiye seti ve değişik oyuncaklar hediye edildi.

Pandemi döneminde Vefa destek ekipleri arasında yerini alan Hakkari polisi yaptığı çalışma ile yöre halkının büyük takdirini kazanmıştı.

Merkez başta olmak üzere köylerde de eğitime olan desteğini sürdüren Hakkari polisinin bu tür etkinlikleri yöre halkının sevindiriyor. Hakkarihabertv.com

hakkari-toplum-polisi-1.jpghakkari-toplum-polisi-2.jpghakkari-toplum-polisi.jpgdc9f6f38-46a8-43de-9634-491b9f3c5e35.jpghakkari-toplum-polisi-4.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.