09 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C

HAKKARİ POLİSİNDEN ÖĞRENCİLERİ 'ISITAN' YARDIM

Hakkari polisinden öğrencileri 'ısıtan' yardım

Hakkari'de polisler, ihtiyaç sahibi 25 öğrenciye kışlık giyim yardımında bulundu. Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Ünsal kendi elleriyle öğrencileri giydirdi.

30 Aralık 2022 Cuma 10:33

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Salavat Mete Pınar öncülüğünde Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, Hakkari merkez, köy ve mezralarda bulunan ihtiyaç sahibi aile ve öğrencileri sevindirmeye devam ediyor.

Yaptığı çalışmalar ile adında sıkça söz ettiren Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, hayırsever iş insanlarında aldığı desteklerle ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ismini vermek istemeyen hayırsever bir iş adamının gönderdiği  kışlık mont, bot, üst ve alt giyim malzemelerine Hakkari il merkezinde 25 öğrenciye ulaştırdı. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Ünsal ve beraberindeki toplum polise kendi elleriyle öğrencileri giydirdi.

Soğuk kış günlerinde kendilerini ısıtan Hakkari polisine teşekkür eden öğrenciler, polis abilerinin daha öncede kendilerine kırtasiye malzemesi yardımında bulunduğunu ifade ettiler. Hakkarihabertv.com

hakkari-polisinden-ogrencileri-isitan-yardim-1.jpghakkari-polisinden-ogrencileri-isitan-yardim-2.jpghakkari-polisinden-ogrencileri-isitan-yardim-3.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.