03 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C

HAKKARİ POLİSİNDEN SIKI VİRÜS DENETİMİ

Hakkari polisinden sıkı virüs denetimi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında denetimleri sıkı bir şekilde sürdürüyor.

09 Kasım 2020 Pazartesi 14:48

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, kentin en işlek noktalarında hizmet veren işletmelere yönelik kapsamlı denetim yaptı

Polis ekipleri, tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan korona virüs salgınından dolayı denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda kentin en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet ve Bulvar Caddesi’ndeki işletmeleri denetleyen ekipler; dezenfektan, hijyen, sosyal mesafe ve maske konularında esnafı uyardı.

Ekipler insan yoğunluğunun yaşandığı kafeterya ve market gibi alanları inceledi. İncelemelerini titizlikle sürdüren ekipler, yürütülen denetim ve bilgilendirme çalışmalarında belirlenen kurallar uymasını istediler.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri; vatandaşların sağlığı için salgının yayılımının engellenmesi ve daha hijyenik bir Hakkari için denetimlere kesintisiz devam edileceğini bildirdi. Haber: Feyzullah Taş

01-403.jpg02-341.jpg04-141.jpg05-074.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.